به گزارش خبرگزاری مهر، نامدار عبداللهیان، گفت: از زمان تشکیل و فعال سازی کمیته نظارت بر توزیع کمکهای بین المللی و ملی، این کمیته تاکنون با برگزاری ۱۸ جلسه با محوریت نظارت بر ترخیص، تحویل و توزیع کمکهای اهدایی کشورهای خارجی، توزیع اقلام اهدایی به دانشگاههای علوم پزشکی را بر اساس طرحهای پیشنهادی و نظرات فنی اداره کل تجهیزات و ملزومات پزشکی و اولویتهای بهداشتی درمانی شهرستانهای درگیر با بیماری کووید ۱۹ پایش کرده است.
دبیر و عضو کمیته نظارت بر توزیع کمکهای بین المللی ضمن قدردانی از اقدامات بشردوستانه کشورهای های اهدا کننده یادآور شد: کمکهای اهدایی، به رغم ابعاد گسترده در اخبار و رسانههای بین المللی، نسبت به میزان تأمین و تولیدات داخلی حجم نسبتاً محدودی در رفع نیازهای جامعه سلامت کشور را دارد که خوشبختانه توزیع این اقلام از ابتدای شیوع بیماری کرونا تاکنون بر اساس شاخصهای فنی و نقطه نظرات معاونتهای تخصصی به صورت مستمر و منسجم در دست اجرا بوده و هست.
عبداللهیان در تشریح محمولههای اهدایی نیز گفت: این محمولهها شامل اقلام مصرفی از قبیل انواع ماسک (سه لایه ،KN۹۵) لباس محافظ پزشکی، دستکش یکبار مصرف، شیلد چشمی، کاور کلاه، گان و لباس جراحی، کاور کفش، لباس ایزوله، چکمه، عینک محافظ، شیلد صورت و انواع کیتهای تشخیصی و آزمایشگاهی و…، و همچنین تجهیزات سرمایهای از قبیل: دستگاههای ونتیلاتور، پالس اکسیمتر و ترمومتر دیجیتال هستند.
وی گفت: در کمکهای اهدایی، بیشترین فراوانی مربوط به اقلام حفاظت فردی همچون ماسکهای سه لایه، دستکش و لباسهای حفاظتی بوده و کمترین فراوانی نیز مربوط به تجهیزات سرمایهای از جمله ونتیلاتورهای تنفسی است.
دبیر و عضو کمیته نظارت بر توزیع کمکهای بین المللی، گزارش دوم توزیع اقلام و کمکهای اهدایی بین المللی و ملی تا تاریخ ۲۲ فروردین را طی نامهای به وزیر بهداشت ارسال کرد.
نظر شما